10 совети за привлекување нови луѓе во вашиот живот

Нема ништо подобро од запознавање на нови луѓе кои ќе не исполнат со енергија и кои ќе ни покажат нова перспектива на животот.

Правило над сите правила: Како никогаш повеќе да не изгледате лошо во очите на другите?

Дали сте соодветниот кандидат? Дали сте занимливи за дружење? Сето ова може да се „исчита“ во првите неколку секунди од запознавањето!

Како да го завршите првиот љубовен состанок без разлика дали бил успешен или не?

Сигурно никогаш не сте се грижеле за тоа како ќе го завршите состанокот, додека не дошло време за тоа.

7 практични совети како веднаш да им се допаднете на луѓето со кои за прв пат се запознавате

Следниве 7 совети можеби ќе ви помогнат да оставите добар впечаток во првите 7 секунди.

Прекинете ја непријатната тишина и лесно започнете разговор со непозната личност

Наредниот пат кога ќе се најдете во друштво на непознати, само подајте ја раката и претставете се.

10 љубовни парови ни ги откриваат слатките начини на кои се запознале

По овие 10 приказни несомнено е дека повторно ќе поверувате во љубовта и ќе почнете да ја барате и на најнеочекуваните можни места.

11 ситуации кога „запознавањето со родителите“ тргнало во сосема погрешна насока

„Се вратив назад во нејзината куќа за да ѝ ја земам јакната и ги начекав нејзините родители како имаат секс.“

Што помислуваат луѓето за вас во првите 10 секунди од запознавањето?

Нема втора шанса кога станува збор за прв впечаток.

Како до успешен прв состанок со личност која сте ја запознале онлајн?

Шансите се 50-50, но доколку сакате да ги зголемите тие за успех, тогаш погледнете ги следниве неколку совети...

Психолошки тест: Колку навистина се познавате?

Клучот за среќниот живот е во степенот колку се познавате самите.

Со помош на овие 9 трикови, за само 30 секунди ќе им се допаднете на сите со кои ќе се запознаете

Доволни се само неколку секунди врз основа на првиот впечаток да го оформиме нашето мислење за одредена личност.

Астролошки водич: Каде ќе ја пронајдете вашата вистинска љубов?

Пронајдете го вашиот хороскопски знак и откријте каде се крие вашата вистинска љубов...