Неколку грешки на менаџерите поради коишто добрите вработени си заминуваат

Скапа е цената којашто ја плаќа компанијата кога си заминуваат нејзините најдобри вработени.

Зошто и во кои ситуации треба да ја оставиме личноста која ја сакаме?

Како да знаеме дека е време да се откажеме од некоја личност, а да не погрешиме во донесувањето на таа одлука?

Како да избегате од состанок без да ѝ ги повредите чувствата на девојката?

Сигурно сте биле во ситуација да сте на состанок со девојка која можеби е супер, но вие едноставно не сте толку заинтересирани за неа.

Заминување на љубовта

Млада девојка заминува со воз, а нејзиниот љубен трча по возот како лудак, притоа изведувајќи секакви гимнастички точки за да преживее и да ја пронајде во точното купе. Возбудлива приказна...