Старци во кои се заљуби целиот Интернет: Дедо ѝ помага на баба со својата фризура

Нивната селфи фотографија предизвика бура од емоции на Интернет.

Присилно разделени по 62 години љубов: Солзите на овие баба и дедо ќе ги трогнат и најрамнодушните!

Разделбата многу тешко ги погодила и секогаш кога конечно ќе се видат, почнуваат да плачат.

Бог дава, а луѓето користат: Тажна приказна од еден старец која ќе ви ги отвори очите

Биле, па поминале, па пак дошле тешките времиња, синко мој“, почнал старецот да ја раскажува својата приказна...

Цитати коишто ја покажуваат приврзаноста на децата кон своите баба и дедо

Кога родителите не се присутни, тука се бабите и дедовците да ја пружат својата љубов.

9 инспиративни сеќавања кои секогаш треба да ги чувате во себе

Овие сеќавања не ни дозволуваат да се откажеме и кога ни е најтешко, секогаш се тука да нè инспирираат.

Совети од нашите баби и дедовци: 10 навики кои ја зацврстуваат љубовната врска

Еве што може да земете како пример од вашите баби и дедовци, навики на партнерите кои водат до стабилна љубовна врска или брак.
Датум: 11 окт 2014
, Автор:

Писмото од еден дедо кое го освои светот

Џејмс К. Фланаган, писател од Њујорк, им оставил на своите внуци трогателно писмо во кое нанижал неколку важни совети до кои дошол во текот на неговото долго животно искуство.
Датум: 23 сеп 2014
, Автор:

Зошто ги сакаме нашите баби и дедовци?

Еве зошто ги сакаме нашите баби и дедовци и зошто не смееме да заборавиме на нашата љубов кон нив.
Датум: 11 сеп 2014
, Автор:

7 мудри совети од нашите баби и дедовци

Бабите и дедовците имаат големо животно искуство кое несебично го споделуваат со своите внуци. Ова се дел од најчестите мудри совети од нашите баби и дедовци.
Датум: 04 авг 2014
, Автор:

Загатка: Медал од Првата светска војна

Еден дедо на својот внук му раскажувал приказни од своето воено минато...

Однесувајте се добро спрема старите луѓе

Зафатени со желбата да созрееме, да се осознаеме самите себеси, не обрнуваме многу внимание на постарите личности кои ни значат во животот. Се фокусираме на тоа да пораснеме не земајќи предвид дека тие стареат секој ден сѐ повеќе...
Датум: 01 фев 2014
, Автор:
12