Едноставни работи за љубовта кои треба да ги научите во 20-тите години

Можете многу да научите од лошите љубовни искуства...

Сите девојки се разочарани во нивните 20-ти години

Читателките на магазинот „Glamour“ имале прилика да пополнат анкета во која се работи за турбуленциите и искушенија низ кои поминале во текот на 20-ти години од животот. Резултатите се запрепастувачки...