9 интересни факти за Леонардо ди Каприо

Дали знаевте дека тој своето име го добил според Леонардо да Винчи?

Ед Вествик – миленикот на женските срца

Ед е млад и згоден актер кој од ден на ден сѐ повеќе ја привлекува публиката ширум светот. Неговото најголемо досегашно филмско достигнување, е улогата на Чак Бес во ТВ серијата...
Датум: 17 мар 2012
, Автор: