Филм: Лери Краун (Larry Crowne)

Предвидлива романтична комедија со слатка доза хумор, погодна за филмско попладне со целото семејство...
Датум: 14 Jun 2013
, Автор:

Легендарни женски улоги кои за малку не ги одиграле други актерки

Листа од женски карактери од познати филмови кои можеле да бидат глумени од други актерки и во тој случај би биле многу поразлични...

Куче кое се плаши од Џулија Робертс

На ова куче од расата хаска, дефинитивно не му се допаѓа да ја гледа Џулија Робертс низ таблоидите.

Јади, моли се и уживај (Eat Pray Love)

Филм за себепронаоѓањето, за храброста да се направи промена, за потрагата по мир и задоволство, за среќата, прво сам со себе, а потоа со другите...
Датум: 19 Nov 2010
, Автор: