Еве на кој начин се заљубуваат силните жени

Силните жени не се плашат од љубовта и не бегаат од неа!

Која убавина е најважна за љубов? Паоло Коелјо дава необичен одговор на ова прашање

Луѓето постојано велат: „Важна е внатрешната, а не надворешната убавина.“ Ништо не е подалеку од вистината.

Индиски гуру открива зошто браковите се несреќни: Сите ние сме обични просјаци за љубов!

Тој одамна ја опишал и човечката потреба за љубов, на сосема друг начин од оној кој нам ни е познат.

Дознајте дали 2017-та година за вас подготвува љубовен огномет

Некои години биле преполни со романтика, додека други биле досадни. А, што ве очекува во наредните 12 месеци?

Поучна приказна: Силната поврзаност на љубовта и вистината

Не е вистина сето она што го гледате или што го слушате.

Не е лесно да се живее со жената родена во овој знак, но вреди да се борите за нејзината љубов!

Само луѓето со големо срце можат да ги освојат припадничките на овој знак.

Во 2017 година засакајте ја најважната личност во вашиот живот – себе!

Да учите да се сакате себеси е како да учите да летате – само што тоа нема да биде физички, туку психички.

Поучна приказна: Љубовта и каењето во животот

Само оние кои се грижат за вас ќе ви помогнат да го пронајдете вистинскиот пат во животот!

Бабина поучна приказна што решава љубовни дилеми: Немој да бидеш кукавица и не сакај кукавици!

После ова писмо ќе се запрашате зошто денес ја комплицираме толку едноставната и убава работа како што е љубовта. И зошто денес има сè помалку вистинска љубов?

8 причини зошто треба да почнете да читате љубовни романи

Постојат различни видови љубовни романи, така што сигурни сме дека е напишан барем еден што ќе ви се допадне само што сѐ уште не сте го пронашле.

Измерете го квалитетот на вашата врска: 12 прашања кои откриваат каква е вашата љубов

Како со сигурност можете да знаете дека некоја врска е во добар правец, а не дека стагнира изгубена во секојдневието?