Постојат само 4 вида љубовни врски: Каква е вашата?

И покрај тоа што сите врски се разликуваат, најновите истражувања откриваат дека постојат само 4 вида љубовни врски.

3 брутално искрени причини зошто не привлекувате добри мажи

Досега сте привлекувале само лоши момци и цврсто стоите на ставот дека сите мажи се исти. Но, проблемот можеби лежи во вас самите.

12 причини зошто паровите кои се сретнале во нивните 20-ти години имаат најуспешни врски

Експертите сметаат дека сепак најуспешни се љубовните врски на паровите кои се запознале во нивните 20-ти години.

6 нешта кои жените што се тешки за љубење можат да ги научат од своите врски

Општо гледано, секоја љубовна врска си има своја тежина. Уште потешко е ако сте жена која е тешка за љубење.

10 причини зошто будалестите парови имаат најцврста љубовна врска

Под сите тие шеги, умни досетки, смеење и будалштини се крие силно и нескршливо чувство за припаѓање, сигурност и пред сè, среќна љубов!

Дознајте што тој мисли за вас според времето кое му е потребно да ви врати на пораката

Знаете дека не е на работа, но непријатно ви е да му заѕвоните затоа што сè уште не сте толку блиски и не сакате да изгледате параноично и опсесивно.

4 знаци дека љубовта има потенцијал да трае

Проверете ги следниве 4 знаци кои доколку ги наоѓате во односот со вашиот партнер, може слободно да здивнете, бидејќи таа врска има голем потенцијал да биде долгорочна.

15 причини зошто секој маж треба да биде со независна и амбициозна девојка

Тоа е таа силна девојка која секогаш сама ги води своите битни. Одлучна, а сепак чувствителна. Девојката која ќе ве привлече со својата љубов кон светот.

Жените кои ги прават овие 9 работи никогаш не можат да бидат изиграни од мажите

Како да се осигурате вашето срце да остане цело и безбедно?

Како да бидете сингл? 3 работи кои сериските моногамисти треба да ги подобрат

Време е да го пренасочите вниманието на најважната личност во вашиот живот: себеси.