Древна јапонска терапија со вода: Го прочистува организмот, дава енергија и помага со еден куп болести

Јапонската традиционална медицина препорачува пиење вода веднаш по будењето, како најважна природна здравствена навика.
Датум: 30 May 2015
, Автор:

На младите во Јапонија не им треба ни љубов ни секс

Младите луѓе во Јапонија не се заинтересирани за забавување, не сакаат да најдат љубовен партнер, не сакаат да се заљубат и не се заинтересирани за повремен секс.

Што зборува крвната група за вашиот љубовен живот?

Сте знаеле ли дека во Јапонија се верува дека крвната група го отсликува вашиот карактер, нешто слично како што ние веруваме во хороскоп?

Река низ која пловат 100.000 светилки

За време на дводневниот фестивал во Токио, 100.000 ЛЕД диоди ја прекрија реката Сумида...
Датум: 12 Jun 2012
, Автор:

Сосема нов начин на фотографирање со фотоапаратот „Ubi“

Сè што ви е потребно за да направите една фотографија е рамката што ќе ја создадете со вашите прсти.