Најздравата храна за студениот месец јануари

Промената на годишните времиња е одличен начин природата да нѐ потсети на нејзината разновидност.

Филмски предлози: Комедии од јануари 2016

Одморете го вашиот мозок од постојаните пукања, војни и борење за живот со овие 3 филмови кои се лесни за гледање.

8 квалитети што ги поседуваат луѓето родени во јануари

Јануари означува нов почеток, а луѓето родени во јануари поседуваат широк спектар на квалитетни особини.
Датум: 02 јан 2016

Зошто во многу врски пука тиквата во јануари?

Новата година е период кога луѓето сакаат да си ги расчистат старите сметки и да се ослободат од оние работи кои не им одговарале во минатата. Една од тие работи е секако и љубовната врска во која се чувствуваат несреќни.
Датум: 17 јан 2014
, Автор: