Лабрадор од Сиетл со сопствена автобуска карта

Сиетл е навистина напреден град, па можеби и не е толку чудно што едно куче е редовен корисник на една од автобуските линии.

27 причини зошто јавниот превоз е пекол на тркала за хипохондриците

Нивната потреба за чистота и страв од бактерии и вируси кои изобилуваат на малите и затворени места со голем број луѓе ги извлекуваат најголемите кошмари од нив...

Најубавите метро станици во светот

Додека голем број од урбаните граѓани се навикнати да поминуваат низ темни и валкани метро станици, малкумина ја имаат таа среќа да го чекаат својот превоз на места со одлична, креативна архитектура.
Датум: 10 апр 2014
, Автор:

10 златни правила за возење во јавен превоз

Сите ги знаеме, но ретко ги почитуваме...