Најсмешните цитати од Стив Мартин кои сигурно ќе го разубават вашиот ден

Знаејќи како да го насмее секој човек кој го слуша и гледа во живо или пред малите екрани, некои од неговите најсмешни цитати сигурно ќе ви го разубават денот.
Датум: 03 Sep 2015

Симболизмот во поп индустријата

Во шоу бизнисот не е сè така како што изгледа.

Културна мечка која ви мавта за топло добредојде

Оваа пријателски расположена мечка, им возвратила топол комшиски поздрав на посетителите на нејзиниот дом, кога тие поминале покрај неа со автомобилот и ѝ мавнале со раката. Погледнете за што станува збор. :)