Дали сте женски шовинист?

Доколку мислите дека мажите се емоционално недостапни, бесчувствителни, неспособни да искажат чувства, да созреат и вистински да сакаат, тогаш најверојатно сте женски шовинист.
Датум: 27 Nov 2012
, Автор: