Направете сами: Симпатични, весели и шарени шноли со цветови!

Дали сакате весели и симпатични детали? Тогаш овој проект е токму за вас!

6 начини да ја навиткате косата без извор на топлина

Конечно можете да им кажете збогум на пресите за коса!

12 маки со кои се соочуваат девојките кои имаат права коса

Правата коса е благослов, но и проклетство...
Датум: 03 Sep 2015

3 начини да ги носите вашите шишки

Ако имате шишки, не значи дека сте осудени на класичниот изглед. Погледнете ги советите и почнете да експериментирате со вашата коса.
Датум: 06 Sep 2014
, Автор:

Идеална фризура за посебни прилики: Плетенка околу пунџа

Оваа фризура е идеална за на свадби, погодна е и за мали девојчиња, и иако изгледа комплицирано, всушност лесно е да се направи.
Датум: 03 May 2014
, Автор:

Фризура: плетенка „водопад“

Интересна и необична фризура со која ќе го освежите својот изглед.

Убава едноставна фризура за посебни прилики

Девојките и жените кои не преферираат премногу нападни фризури, ќе сакаат да ја пробаат оваа фризура со фатена коса, која е одличен избор за вечерните излегувања и специјалните прилики.
Датум: 14 Sep 2013
, Автор:

Прекрасни украси за коса кои можете да ги направите сами

Погледнете неколку интересни упатства со чија помош лесно можете да направите свои, уникатни додатоци за коса.