Каква шефица сте според вашиот хороскопски знак?

Не е секој роден за лидер и шеф, но секој може да ја извршува таа функција според своите способности и на свој начин. Што велат ѕвездите за тоа?

9 различни типови девојки

Без разлика дали е од Марс или од соништата, секоја девојка си има свои предности и слабости. Откријте кој е вашиот тип!
Датум: 26 Feb 2012
, Автор: