Најчудните начини на шверцување забележани на царините

Веројатно секојдневната работа на цариниците не е многу интересна, но понекогаш наидуваат на случаи кои вообичаените проверки им ги претвораат во интересно искуство.
Датум: 04 Sep 2014
, Автор:

Филм: Безредие (Lawless)

Кога законот е корумпиран, одметниците стануваат херои