Неверојатно откритие: целата азбука сокриена во крилцата на пеперутките

Норвешкиот фотограф Шел Блок Сандвед забележал спектакуларни природни дизајни на пеперутките, кои неверојатно многу потсетуваат на буквите од американската азбука и едноцифрените броеви од 0 до 9.

10 модни правила кои смеете да ги прекршите

Секој од нас има слушнато бар неколку стари модни правила, најголемиот број о д нив кажани од нашите мајки или баби кога носиме нешто необично или нешто што нив не им се допаѓа. Време е...
Датум: 11 Nov 2010
, Автор: