7 работи што не треба да ги правите доколку сте многу чувствителни

Ова се 7-те работи што треба да ги одбегнувате доколку сте многу чувствителни...

Силата не зависи од интензитетот на емоциите: Тоа што сте чувствителни не значи дека сте слаби

Сѐ што правите, кажувате или доживувате, го чувствувате со секое делче од вашата душа.

Ако ве нарекуваат премногу чувствителни, овој текст е за вас

Постои една мала група луѓе кои се исцелители, емпати и оние кон кои се свртуваат сите кога работите ќе тргнат на лошо...
Датум: 27 Sep 2017

Зошто чувствителните мажи се најдобрите партнери што можете да ги посакате?

Најдобрите мажи знаат како да воспостават рамнотежа помеѓу нивната мажествена и женствена страна со тоа што го извлекуваат максимумот од двете.

Како да откриете дали сте претерано чувствителна жена?

Доколку се прашувате дали и вие сте претерано чувствителни, обидете се да ги пронајдете кај себе следниве неколку карактерни особини...

Дознајте кои се најчувствителните хороскопски знаци

Луѓето кои веруваат во хороскоп, убедени се дека и ѕвездите имаат замешано прсти во степенот на чувствителност.

Ако се пронајдете во овие 7 точки вие не сте претерано чувствителни, туку сте емпати!

Колку пати ви се случило некој да ви каже дека сте претерано чувствителни?

Таа е најдоброто рамо за плачење: Кога ви е тешко, викнете ја жената во овој хороскопски знак

Таа е изразито чувствителна, романтична, интелигентна, грижлива, интуитивна, креативна, страствена, смирена и имагинативна.

4-те најважни лекции за чувствителните личности

Чувствителните личности никогаш не треба да ја игнорираат својата емотивност.

10-те супермоќи на пречувствителните луѓе кои ги издвојуваат од другите

Пречувствителните луѓе сочинуваат дури 20% од светското население.

10-те главни карактеристики на емпатите

Емпатите ги апсорбираат чувствата на другите и го искусуваат светот низ нивната интуиција.

5 знаци кои укажуваат на тоа дека сте премногу чувствителна личност, но со неверојатно силен карактер

Иако можеби звучи неверојатно, комбинацијата од преголема чувствителност и силен карактер е сосема можна.
Датум: 12 Dec 2015