Мокачино со Бејлис

Совршена комбинација од чоколадо, кафе и Бејлис...
Датум: 11 Jan 2013

Новогодишни алкохолни коктели со кафе

Ова се неколку коктели со кафе кои ќе им дадат посебен шмек на зимските ноќи. Може да ги приготвувате во секаква прилика за да ја подобрите атмосферата на забавата.
Датум: 29 Dec 2012
, Автор:

Чоколадно ледено кафе

Лесно освежувачко кафе, за уживање во топлите денови кои ни следуваат...

Кафе Калипсо (Calypso Coffee)

Кафе-вкус со елегантен шмек од рум, кој тешко се заборава...
Датум: 04 Mar 2011
, Автор: