17 животни лекции што ги научивме од чик-флик филмовите

Романтичните комедии, иако омилени на многу девојки, не се многу ценети во филмската индустрија, но факт е дека многу може да се научи од нив.
Датум: 13 Nov 2015

Неколку романтични комедии што и мажите би ги гледале

Доколку сакате да гледате романтичен филм со вашето момче, погледнете ги следните предлози.
Датум: 03 Mar 2012
, Автор: