Градби што личат на нешто друго

Си беше еднаш една старица што живееше во чевел... сè додека група архитекти не одлучија дека чевлите не се прикладно место за живеење, па направија градби во вид на кошница за пикник, молекула, чајник и многу други.
Датум: 28 Jan 2012
, Автор: