Оживеаја графитите на мистериозниот Бенкси

Британскиот фотограф Ник Стерн користејќи вистински предмети и луѓе како модели, направил реални верзии на најпознатите дела на талентираниот стрит артист.
Датум: 27 Aug 2012
, Автор: