16 работи со кои вашиот цимер ви оди на нерви

Сите кои живеат или некогаш живееле со цимер, знаат дека мора да трпат многу работи за да функционира овој тип на заеднички живот...
Датум: 16 May 2014
, Автор:

Урнебесно смешни пораки оставени помеѓу цимери

Испровоцирани од нехигиена и негрижа за домот, американските студенти го изразуваат револтот преку пресмешни, хистерични белешки, посветени на цимерот. :)

Напуштено кутре и маче, најдобри другари

Во еден британски центар за спасување животни, пред извесен период човек донел малечко маче по име Кити за тоа да биде соодветно згрижено. Како негов цимер, било одбрано кученцето Батонс...

Нова девојка (New Girl)

Интересна серија за една уште поинтересна девојка...
Датум: 04 Apr 2012
, Автор:

Гик-чик мода инспирирана од „Теоријата за Биг Бенг“

На интернет кружат модни комбинации, инспирирани од јунаците во хит серијата, наменети се исклучително за девојките...
Датум: 09 Feb 2012
, Автор:

Како да бидете добар цимер?

Често се случува да се создаваат конфликтни ситуации помеѓу цимерите, како резултат на недостаток на почитување на правилата за живот во заедница. За да не бидете нарекувани „ужасни“ цимери...
Датум: 04 Oct 2010
, Автор: