Зошто е добро да се биде жена која сака да e во центарот на вниманието?

Иако владеат многу предрасуди за поединците кои сакаат да привлекуваат внимание, сепак постојат неколку причини зошто е добро да бидете жена со таков карактер.

Во внатрешноста на новиот центар за податоци на Фејсбук

На работ на Арктичкиот круг, каде што реката Луле се сретнува со Ботничкиот залив во Лулео, Шведска се наоѓа најновиот центар за податоци на Фејсбук.

Најголемата зграда во светот

Пред кусо време во Кина се отвори најголемата зграда во светот. Центарот „New Century Global“ се наоѓа во градот Ченгду и е распослан на 1,7 милиони метри квадратни.

Бидете во центарот на забавата

На многумина им е потребно охрабрување кога треба да присуствуваат на некоја забава. Еве неколку совети за тоа како да ја зголемите самодовербата пред да заминете на забавата на која сте поканети.
Датум: 29 Nov 2012

Напуштено кутре и маче, најдобри другари

Во еден британски центар за спасување животни, пред извесен период човек донел малечко маче по име Кити за тоа да биде соодветно згрижено. Како негов цимер, било одбрано кученцето Батонс...

Чакри – главните енергетски центри на телото

За сите кои сакаат да знаат што се тоа чакри, која е нивната функција, улога и местоположба во човечкото тело...
Датум: 07 Apr 2012
, Автор:

Спа-центар сместен во планинските убавини на Канада

Спа-центарот „La Source“ е перфектно место за опуштање на душата и телото и бегање од градските гужви.

Ски-центар инспириран од ескимските иглоа

Секоја приватна „кабина“ има огромен брачен кревет, камин на дрва, галерија и комфорен мебел. Големиот прозорец на едната страна обезбедува длабок и релаксирачки поглед во долината.

Продавница за загубен багаж

Дали некогаш сте се запрашале што се случува со загубените авионски багажи кои никогаш не се побарани од нивните сопственици? Епа во САД тие завршуваат во продавницата за загубен багаж во Скотсборо, Албама.
Датум: 03 Jan 2011
, Автор:

Најубавиот воден центар во светот

Овој неверојатен центар претставува спој од внатрешен и надворешен простор кој го исполнуваат базени, сауни, водопади и соби со пареа кои посетителите ги маѓепсуваат со природните убавини на водата.
Датум: 21 Dec 2010
, Автор: