Најбизарниот тренд во областа на пластичната хирургија за 2017 година

Верувале или не, овој пат не се работи за градите, туку за брадавиците!

Пластичните операции низ бројки

Поразителни се бројките кои укажуваат дека сè повеќе малолетни лица се решаваат на ваков чекор. Погледнете дел од статистиката...