10-те најневеројатни случаи со хипноза од минатото

Хипнозата ги воодушевува луѓето уште од доцните 1800-ти години. Луѓето од целиот свет експериментираат, или пак се подложуваат на неа.
Датум: 11 Sep 2017

8 нешта што можат да ви се случат ако решите да посетите хипнотерапевт

Сè зависи од отвореноста на вашиот мозок да оди на несвесно место и да биде отворен за сугестии.

Книга: „Лет над облаците“ – Ричард Бах

Сѐ се сведува на едно прашање кое барем еднаш на сите ни паднало на памет „Што ако ништо околу нас не е вистинско?“

Филм: Транс (Trance)

Што сакате да запомните, а што сакате да заборавите?