10 совети од најголемите историски хероини кои ќе ви помогнат да станете подобри лидери

Иако поминале многу години од нивната смрт, тие сѐ уште служат како пример за тоа како треба да се однесува една успешна жена.

Најголемите модни икони во литературните дела

5-те најзначајни модни икони од книжевниот свет во чија инспирација се пронаоѓа секоја современа жена.

Жените поседуваат моќ: 20 портрети на храбри жени кои се впишале во историјата

Иако жените ја немале отсекогаш положбата која ја имаат денес, тие сепак биле храбри и се бореле за своите права.
Датум: 21 Aug 2015

Вистинските хероини

Ќе живееме поздрав начин на живот тогаш кога ќе сфатиме дека вистинските херои и идоли на кои би требало да се огледуваме се тука околу нас. Тоа се нашите мајки, тетки, стрини, баби, пријателки...
Датум: 13 Jan 2013
, Автор: