Мачки кои знаат да кажат „Хелоу“

Не само што знаат да зборуваат, овие мачки поздравуваат со зборот „Хелоу“. Се прашуваме дали некој во Македонија го има научено своето маче да каже „Здраво“. :)
Датум: 16 Mar 2013
, Автор: