Интервју со „Steel Temple“

„Kога Whitesnak ќе ни бидат предгрупа на нас, тогаш ќе биде големиот успех. Се разбира, се шегуваме. :-)“
Датум: 04 Apr 2012
, Автор:

Интервју со Serpentine Fire

„Се надеваме дека ќе оставиме печат на македонската андерграунд сцена како бенд кој истрајал, има барем 5-6 албуми позади себе и многу концерти. Сакаме да бидеме бенд кој би влијаел на идните генерации и да бидеме инспирација за некој да направи поголем успех.“
Датум: 31 Jan 2011
, Автор: