Жената во овој знак со својата енергија, харизма и динамичност ги покренува сите останати 11 знаци

Жените кои се родени во овој хороскопски знак се природни лидери, родени да бидат на чело, поради што се и првиот знак во Зодијакот

Харизматични портрети на животни

Модели од дивиот свет фотографирани токму во момент кога прават некој специфичен потег со телото или имаат интересен израз на лицето, исто како да се луѓе.