Хардкор настап на 8-годишно девојче

8-годишната Џулиет стана вистинска интернет-сензација со нејзината трака насловена „Мојата прва хардкор-песна“. Вриска за тоа колку ги сака нејзините миленичиња, кучето и рипката...
Датум: 21 Jan 2012
, Автор: