5 козметички производи кои треба да ги чувате во фрижидер

Дали знаевте каде треба да се чуват овие козметички производи?

Водич за организирање на вашиот фрижидер: Зошто не треба да го чувате млекото на вратата?

Добро организираниот фрижидер е од витално значење, затоа потрудете се да го применувате овој водич.

7 прехранбени производи кои никогаш не треба да ги чувате во фрижидер

Погледнете кои работи не треба да ги ставате фрижидер иако досега веројатно сте ги чувале таму.

Колку долго трае едно шише вино откако ќе го отворите?

Дали можете да пиете црвено вино кое една недела стоело во фрижидер? Или пак, колку долго трае еден шампањ?

Колку време e безбедно да ги јадете остатоците од храната?

Колку и како треба да ги чувате овие оброци со цел да биде побезбедно за вас?

Внимание! 5 предмети во вашиот дом од кои можете да се разболите

Овие 5 нешта со кои сме постојано во контакт се најголем извор на бактерии во домот...

Најдобриот начин да го организирате вашиот фрижидер

Фрижидерот не е само обично складиште за храна – тој е високо-технолошка направа која ви овозможува да ги чувате своите омилените грицки и оброци во најпогодни услови.
Датум: 18 Nov 2014
, Автор:

Едноставни трикови за заштеда на струја кои веројатно не ги знаете

Моментот кога пристигнуваат месечните сметки за струја веројатно ви се крева косата, особено во зимските месеци. За среќа, со неколку едноставни трикови, сумата на сметките можете значително да ја намалите.
Датум: 08 Nov 2014
, Автор:

Направете сами: Магнети за фрижидер во форма на есенски лисја

Еве како сами да направите магнети за вашиот фрижидер со есенски мотиви.
Датум: 25 Sep 2014
, Автор:

Дали сте се запрашале?

Во еден момент едноставно престануваме да се прашуваме за неважните работи...
Датум: 24 Apr 2014
, Автор:

10 работи кои веројатно секој од нас некогаш ги има направено

Најчесто кога сме сами ни доаѓа да се глупираме на чудни начини. Но, тоа е сосема човечки.
Датум: 15 Apr 2014
, Автор:

Кога стариот фрижидер ќе избега од дома

Во шармантната приказна станува збор за дечкото Стенли и неговиот стар фрижидер Чили. Поради свои лични претпоставки и емоционална криза, фрижидерот бега од дома мислејќи дека повеќе не е посакуван.
12