Освежувачко фрапе со ореви

Студено кафе со шмек на јаткасти плодови кое добро ќе ве освежи наутро...

Мока фрапе со колачиња

Силно кофеинско задоволство кое ќе ви ги разбуди сите сетила...

Чоколадно фрапе со јагоди

Богат вкус создаден за уживање...

Видот на кафето ја дефинира вашата личност

Кафето кое секојдневно го пиете, не е само пена на врвот и шеќер на дното, туку во него се крие и вашиот карактер.
Датум: 19 окт 2010
, Автор: