26 фотографии кои ја покажуваат вистинската моќ на судбината

Луѓето од овие фотографии можат да ви потврдат дека само еден момент може навистина да го промени вашиот живот.

8 ретки винтиџ фотографии кои ја покажуваат бруталноста на зимата во минатото

Дали ви пречат ниските температури? Тогаш дозволете им на овие зимски фотографии да направат да ви биде мило што сте се родиле во 21-виот век.

Најмоќните фотографии од доилки за 2017 година

Овие моќни и прекрасни фотографии од жени кои ги дојат своите деца се доказ за силата, посветеноста и љубовта која ја имаат сите мајки за нивните новороденчиња.

Рибар објавува фотографии од неверојатните суштества кои живеат во океанот

Рибарот Роман Федорцов се обидува да ни покаже што навистина се наоѓа во океаните споделувајќи фотографии од суштествата кои ги наоѓа.

Генијални идеи за фотографии со огнени прскалки кои ќе ви помогнат да блеснете на новогодишната ноќ!

Сѐ што ви треба за генијална фотографија е пакетче огнени прскалки, запалка и фотоапарат.

Патување со заспаната сопруга: Урнебесна колекција од фотографии!

За да го прикаже егоистичниот пристап на неговата сопруга кон патувањето, еден корисник на Редит направил интересна галерија од нивните авантури.

Фотографии од луѓе кои живееле над 100 години: Цела ера во една животна приказна

Чешкиот фотограф Јан Лангер направил неверојатен проект наречен „Лицата на векот“...

Фотографии од деца пред и по нивното посвојување што ќе ви го стопат срцето

Овие фотографии се од еден руски социјален проект наречен „Прашањата на децата“. На фотографиите се претставени дечиња пред и откако ги посвоиле. Резултатот е неверојатен.

15 примери што ќе ви докажат колку многу се има сменето светот за 17 години

Следниве 15 докази ќе ви покажат колку многу се има сменето светот за 17 години...

Нинџа мачка: Обидете се да го најдете слаткиот натрапник на овие фотографии

Пјероџи е толку голем мајстор за криење што луѓето никако не можат да ја најдат на фотографиите!

23 фотографии кои ќе го разбудат новогодишниот и божиќниот дух кај секого

Погледнете ги најинтересните и најемоционалните фотографии кои ќе го разбудат новогодишниот и божиќниот дух во вас.

Помогнете ни! Нашиот татко е фотограф!

Проектот започнал со само една фотографија, но сега си има свој живот.