Фотографии „уништени“ од животни

Погледнете ги овие 15 фотографии каде животните ненамерно влетале во кадарот. :)

Најсреќните животни во светот

Не мора да се храните со глодари за да бидете среќни. Понекогаш е доволно само да ги забележите и да ги цените малите чуда на животот.
Датум: 03 мар 2012
, Автор: