Научниците откриваат: Вежба која може да ви го продолжи животот

Во продолжение можете да ја тестирате староста на вашето тело, но и ќе погледнете неколку вежби кои ќе гo подобрат вашето здравје и вашиот живот.
Датум: 10 Jan 2018

5 едноставни начини да станете пофлексибилни

Ако ги практикувате следниве неколку навики секој ден, не само што ќе можете да ја одржите вашата флексибилност, туку и значително ќе ја подобрите.

Проверено: 2 начина да го освоите секој маж

Можеби мислите дека е многу тешко да се најде и задржи добар дечко во денешно време, но сепак се чини, на некои девојки тоа им оди од рака. Еве кои се двете најважни работи за да го привлечете, освоите и задржите засекогаш.
Датум: 26 Jun 2014
, Автор:

Пет причини зошто да вежбате со хулахоп

Иако на прв поглед делува како детска игра, вежбањето со хулахоп е физичка активност која носи многу здравствени придобивки, а погодно е за сите возрасти.