10-те најдобри филмови за 2015-та

Ова се најдобрите 10 филмови за 2015, според мислењето на редовните посетители на кината и љубителите на филмот.

Најубавите фустани во историјата на големото филмско платно

Повеќето сцени од филмовите ќе останат запаметени по фустаните во кои актерките се појавуваат.
Датум: 21 мар 2014
, Автор:

Забавни илустрации од еволуцијата на ликовите на најпознатите актери

Погледнете ги овие забавни илустрации кои ќе ве потсетат на дел од најголемите моменти на филмското платно...

Најзгодните момци на филмското платно

Овие момци крадат воздишки со секое нивно појавување на сцената... Дами, уживајте!
Датум: 11 јул 2012
, Автор: