Краток филм: „Грешка“ (The Mistake)

Филм за љубителите на црн хумор и оние со силен желудник...
Датум: 25 Sep 2012
, Автор:

Кинопроекции на отворено море

Замислете како вашиот култен филм го гледате среде отворено море, на удобен сплав, кој повремено се занишува од брановите...
Датум: 02 Apr 2012
, Автор: