Анимирани неонски филмски постери

Овие необични постери се дело на 2D аниматорот и илустратор Mr. Whaite којшто, како што и самиот вели, е по малку опседнат со неонски светла. Но, неговата чудна опсесија има навистина креативен резултат...

Сте гo гледале ли „ILL BILL“?

Филмски постери во кои недостасува по една буква...
Датум: 18 Sep 2012
, Автор: