Честитки за „Св. Валентин“ инспирирани од чудовиштата во класичните филмови

Проект на Ирма Велковска во кој таа ни прикажува како чудовиштата од филмските класици би ја искажале својата љубов...
Датум: 05 Feb 2013
, Автор: