Книга: „Девојката која ја бркаше месечината“ – Сара Адисон Ален

Емили Бенедикт доаѓа во Мулаби со цел да ги разреши мистериите поврзани со животот на мајка си. Но загатките нема лесно да ги реши во овој чуден и маѓепсан град...
Датум: 03 Jul 2013
, Автор:

Забранети книги

Факт е дека светот неретко со стисната тупаница им се заканувал на „лошите“ книги и нивните слободоумни автори. Но кога правилата ја победиле уметноста?