Нефотогенични животни што ќе ве изнасмеат со своите будалести фацки

Воопшто не е лесно да изгледате добро на фотографии и ова правило не важи само за луѓето.

Животни кои се многу изненадени од она што го гледаат пред себе

Што точно виделе овие животни во моментот кога биле фотографирани?

Мачката која го добила статусот на „најлоша фацка за време на спиење“ во Јапонија

Погледнете ја само како спие, таа изгледа како да е целосно опуштена и како да ужива во најслатките соништа која една мачка може да ги има...

Сладок еж кој покажува многу емоции ќе ви го освои срцето

На прв поглед Марутаро е само обичен еж. Но, мислењето ќе го промените откако ќе видите какви сè емоции тој умее да покаже.
Датум: 14 Apr 2014
, Автор:

Смешни животни кои изгледаат како да се благо дрогирани

Со искривени фаци, разлигавени усти и исплазени јазици дефинитивно изгледаат како развеселени под дејство на наркотични средства. :)
Датум: 09 Apr 2014
, Автор:

Фаците на олимписките лизгачи на мраз

Уметничкото лизгање е навистина грациозна спортска дисциплина. Но, тоа не значи дека луѓето кои толку лесно го сечат мразот и скокајќи се пробиваат низ воздухот, имаат совршено наместен лик цело време додека трае нивната изведба.
Датум: 18 Feb 2014
, Автор:

Мачки пред да кивнат

Овие мачки се фатени токму во моментот пред да кивнат. Собрано чело, подзамижани очи, изместена фаца – отприлика тоа го гледаме и кај луѓето пред кивање. :)
Датум: 31 Jan 2014
, Автор:

Неодоливи бебешки фотографии направени под вода

33-годишната фотографка Луси Реј од Лондон, прави фотографии од мали детенца нурнати под вода, а добиениот резултат е неодолив.

Среќни, тажни, откачени и сомнителни предмети

Мислевте дека само живите суштества можат да прават гримаси и да изразат некакви емоции? Овие две видеа докажуваат дека и предметите имаат „свое јас“. :)