6 работи кои успешните жени ги сфатиле на време и дошле до врвот

6 работи кои успешните жени ги сфатиле и ги примениле во својата работа.

Лудите луѓе се најдобри: 11 причини зошто мора да бидете луди за да успеете во животот

Тие им веруваат на своите инстинкти - ова е само едно од нештата што ги прави лудите луѓе толку успешни.
Датум: 03 Sep 2015

Едноставни правила за здрава и успешна љубовна врска

Стабилните љубовни врски можеби од страна изгледаат многу едноставно, но вистината е дека за нивното одржување е потребно многу труд, време и разбирање...

Жените донесуваат подобри деловни одлуки од мажите

Истражувањето покажало дела жените се поправедни при донесувањето на важните одлуки, што прдонесува за поуспешна работа на фирмата за којашто тие работат.