Урбан летен автомобил

Неверојатно практичен автомобил наменет за градско возење, кој може да се приспособи и за потежок терен.

Револуционерен урбан автомобил на Ауди

Мал автомобил со несекојдневни детали кој лесно ќе се снаоѓа во урбаната сообраќајна џунгла...

Уникатен накит за диџеи

Микрофони, слушалки, грамофонски плочи, касетофони, звучници... инспирација за уникатниот накит со диџејска тематика, линија на компанијата Darkloud Silver. Идејата потекнува од урбаниот животен стил и хип хоп културата.
Датум: 09 May 2011
, Автор:

„Чиста“ урбана уметност

Британскиот урбан артист Пол Куртис, успеал да прикаже една малку поинаква страна на уличните графити. Користејки само вода, четка за чистење чевли...
Датум: 17 Sep 2010
, Автор: