Како се користи сунѓерот од растението коњак и зошто токму вие треба да го пробате?

Овој сунѓер чија популарност вртоглаво расте може да ви помогне на природен начин да го чистите и негувате лицето.

Лажен андеркат: Нова фризура која ги освои социјалните мрежи

Светот на стилизирањето на косата од сезона во сезона ни нуди нови варијанти на обликување и освежување на фризурата.

Вистинска книга-готвач

Замислете готвач кој може да се чита, готви и јаде...
Датум: 14 Apr 2012
, Автор: