Хороскопските знаци и однесувањето во униформа, причината за несоница и менувањето сијалица

Доколку сакате малку да се насмеете, прочитајте што кажуваат ѕвездите за вас на овие теми...

Секс-фетиши и практики кои возбудуваат

Вообичаено кога ќе се спомене секс-фетиш се мисли на работите кои ни предизвикуваат сексуално возбудување. Фетишот всушност претставува одреден предмет или дел од телото кој го обожаваме и кој ни предизвикува сексуално задоволство.
Датум: 25 мај 2012
, Автор: