Најминималистичкиот часовник што сте го виделе

Можете ли да кажете колку е саат на овој часовник?
Датум: 28 Aug 2013
, Автор:

Тренди неонски патики од „Гучи“

Доколку ви се допаѓа трендот на носење неонски бои ова лето, тогаш со сигурност ќе се израдувате на овој модел на патики од познатиот дизајнерски бренд „Гучи“.

Накит од рециклирани фото-објективи

Крег Арнолд е австралиски дизајнер кој ги претвора прстените за контрола на степенот на отвореност на леќата (aperature) и сличните елементи од фотоапаратите, во прекрасни унисекс алки и друг тип на накит.
Датум: 17 Dec 2010
, Автор: