Како да ја искористите бременоста за напредок во вашата кариера

Неколку начини со кои ќе докажете дека за вас нема откажување и дека бременоста е време кое само ќе ја унапреди вашата кариера.

10 причини зошто не напредувате во кариерата

Верувате дека успешно си ја работите работата, но вашиот шеф никако да го согледа тоа и да ве унапреди. Преиспитајте се себеси и дознајте како да ја постигнете целта. Прифатете ја одговорноста за сопствените грешки.
Датум: 14 May 2012
, Автор:

Што нема да ви кажат на работа…

„Ќе ви ја понудат и/или исплатат најниската можна плата." Тажно, но вистинито. Доколку протестирате, веројатно ќе ве информираат дека постојат многу други луѓе кои чекаат да го земат вашето место...
Датум: 17 Oct 2010
, Автор: