26 фотографии кои ја откриваат најдобрата страна на нашиот свет

Животот е убав, иако повеќето луѓе забораваат на тоа и се заглавуваат во своите секојдневни рутини.
Датум: 25 Oct 2017

13 неверојатни работи кои во овој момент се случуваат во светот

Според приказните кои медиумите ги споделуваат со нас светот не изгледа како најдоброто место, но тоа не значи дека не се случуваат убави работи.
Датум: 22 Aug 2017

Илустрации кои ја покажуваат убавината на живеењето сами

Прекрасни илустрации од кои ќе посакате да живеете сами.
Датум: 17 Aug 2017

Цветови кои имаат цел универзум на нивните листови

Петунијата позната како „ноќно небо“ е виолетов цвет кој изгледа како прозорец кон универзумот.
Датум: 13 Jun 2017

Неверојатниот син град кој доаѓа директно од соништата

Невообичаеното фарбање на градот го донеле еврејските бегалци, кои верувале дека колку повеќе гледате сини бои околу вас, толку почесто размислувате за рајот и Господ.
Датум: 12 Mar 2016

Фотографии кои покажуваат колку е убаво да се има браќа и сестри

Овие фотографии покажуваат колкава е љубовта меѓу браќата и сестрите и нè потсетуваат колку сме среќни што ги имаме.
Датум: 20 Mar 2015
, Автор:

5 убави азбуки кои можат наскоро да исчезнат

Иако латиницата е сè подоминантна поради зголемувањето на англискиот јазик на глобално ниво, на планетава сепак постојат и опстојуваат уште многу различни писма, а некои од нив иако не се многу познати, се особено убави.

35 убави слики од Италија

Разгледајте ја оваа галерија и дозволете да потонете во шармот на Италија...

Од 1 до 10: Како да се чувствувате убаво и воодушевено од себеси?

Од витална важност е да ја држите главата крената дури и кога сметате дека нејзиниот товар е многу потежок отколку што можете да издржите. Ако ги практикувате овие совети не само што ќе се чувствувате убаво, туку и ќе се цените себеси повеќе.
Датум: 12 Aug 2014

Откачена реклама на Кока Кола наменета за младите родители

Станува збор за промоција на новата Ce Life, во која двајца исцрпени родители се обидуваат да излезат на крај со бељите коишто ги прави нивното бебе.

„Во атмосферата“ – видео кое ќе ви ги наполни очите и прочисти белите дробови

„Into The Atmosphere“ е прекрасно видео во чест на убавите пустини, планини и крајбрежја во Калифорнија, изработено од страна на фотографот Мајкл Шанблум. Фокусот е кон облаците, маглата и интересните атмосферски промени.

Прекрасни дворови за луѓе кои знаат да уживаат

Ова се неколку пример од прекрасно средени дворови, во кои сопствениците инвестирале повеќе пари за целосно да уживаат во своето омилено катче.
12