7 работи кои никако не треба да ги правите како туристи

Каде и да се, туристите секогаш имаат лоша репутација.
Датум: 25 May 2017

Забавни начини на патување и откривање на нови места

Неколку начини кои можете да ги искористите на вашето следно патување за да му додадете спонтаност, авантуризам и многу возбуда.

Реконструкција на познати филмски сцени направени на разни локации низ светот

Ален Фјуква пронашол многу оригинален начин како да ги избегне здодевните туристички фотографии.